marți, 29 iulie 2014

Tratament naturist pentru astigmatism


In cazul ochiului cu astigmatism, razele luminoase se focalizeaza in puncte diferite in fata sau in spatele retinei, ducand la deformarea imaginii.
Pentru persoanele care sufera de astigmatism, toate obiectele - apropiate sau indepartate - apar distorsionate.
Astigmatismul antreneaza o vedere incetosata, deformata, imprecisa, la toate distantele, insotita de alungirea liniilor verticale, orizontale sau oblice .
Un astigmat va confunda adesea literele ascutite :H, M, N, B sau cifrele de genul: 8, 0... .

http://www.i-medic.ro/boli/astigmatism

Vederea este un mare dar, unul din cele 5 simţuri de bază care ne ajută să ne desfăşurăm activitatea zilnică. 
 Cand o afectiune oculara apare, este foarte greu sa ne luptam cu ea.. mai ales cand, in cele mai multe cazuri, apelam la enervantii ochelari. Iata aici cateva sugestii de tratament natural pentru astigmatism.
  • Adauga in alimentia ta beta-carote-nul necesar pentru sinteza vitaminei A, care participă în mod activ în procesul de transmitere a impulsului luminos pe retina ochiului. Este necesar pentru orice tratament naturist si te poate ajuta in caz de astigmatism.
  • Este importanta alimentarea aparatului fotosensibil al retinei ochiului cu substan­ţe biologic active esenţiale (minerale, vitamine, acizi graşi polinesaturaţi din clasa Omega). Daca aplici un tratament naturist pentru astigmatism, este necesar sa ai in vedere aceste substante.
  • Epuizarea rezervelor de lecitina conduce la dereglări serioase ale vederii. Ai nevoie de o rezerva serioasa daca vrei daca vrei sa scapi de astigmatism in mod naturist. Lecitina reface viteza de transfer a impulsului nervos, precum şi membranamielină a fibrelor nervoase, formată în proporţie de aproape 60% din lecitina.
  • Consuma multe lichide. Lipsa lor din organism duce la dereglarea funcţionării organelor vederii.
  • Asigurarea unei surse naturale de carotenoide, care participă la trans­formarea energiei luminii în energie bioelectrică. O astfel de sursă este pro­dusul fabricat din alge – PHYCOTENE, care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vederii nocturne.
  • Din cele mai vechi timpuri în oftalmologie se utilizează Silurul – o plantă unică, a cărei denumire populară, „plantă sau floare de ochi”, vorbeşte de la sine despre proprietăţile sale curative. Prin conţinutul său crescut în vitaminele C, A şi B, silurul exercită acţiune antiinflama-toare şi îmbunătăţeşte microcirculaţia în vasele din spatele ochiului, combate procesele inflamatorii, contribuie la reducerea proceselor de degenerare şi distrofie la nivelul ţesutului retinei, în special la vârstnici.

    Sursa: http://www.antioxidant-natural.ro/tratament-naturist-ochi/ 
 Iata si alte sugestii de tratament naturist pentru astigmatism:


Un comentariu:

  1. se focalizeaza in puncte diferite in fata sau in spatele retinei, ducand la deformarea imaginii. tratament

    RăspundețiȘtergere