marți, 22 iulie 2014

Astigmatismul

Imbunatatirea vederii printr-un tratament natural inseamana sa vezi din nou clar cu proprii ochi, fara ochelari sau de operatia chirurgicala de care fara indoiala ti-e frica.

"Astigmatismul este o afectiune a vederii  si se datoreaza corneei de forma neregulata si poate  insoti miopia (-) si hipermetropia (+). Se corecteaza cu ochelari sau lentile de contact. In caz ca astigmatismul este simplu, acesta se corecteaza cu lentile cilindrice, iar daca astigmatismul este neregulat, se corecteaza cu lentile de contact dure. Exista la ora actuala foarte multe tratamente medicamentoase, insa eu va voi prezenta cateva remedii naturale, care au efect, daca sunt respectate exact dupa instructiuni. Merisorul - O mana de frunze si crengute tocate, circa 20-30 g, se pun la macerat timp de 6 zile in 250 ml de alcool de 90 de grade, intr-un vas de culoare inchisa, astupat etans, care se tine la temperatura camerei si se agita zilnic timp de cateva minute. Se strecoara apoi lichidul prin tifon si se tine la frigider. Se pune cate o lingurita in ceaiul de dimineata. Curele cu suc de morcovi, afine sau coacaze negre, timp de 14-21 de zile este foarte necesar in tratamentul terapeutic al astigmatismului. Fructele sau legumele pot fi consumate ca atare sau...Astigmatismul

Poti incerca a corecta astigmatismul natural printr-un tratament natural.Forma globilor oculari este formata de starea musculaturii extrinsece care este impartita in 6 perechi de muschi. Atentia trebuie la inceput sa fie pe ce sa nu se manance pentru a imbunatati vederea este evitarea treptata a produselor prajite, multi preparate, si ce contin mult zahar.

Tratamente naturale pentru astigmatism:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu