miercuri, 30 iulie 2014

Un tratament pentru astigmatism in 3 pasi

Astigmatismul este o boala a ochiului care are ca simptom principal vederea incetosata, din cauza ca forma corneei este mai degraba ovala decat rotunda.

Lumina nu mai este refractata corect, nici cu puterea cu care trebuie, nici in zona ochiului unde se intampla in mod normal, iar obiectul nu este focalizat cu totul, aparand neclar, blurat.

http://www.ziare.com/articole/astigmatism+tratament


Cel mai eficient tratament pentru astigmatism este cel natural.

In ce consta un tratament pentru astigmatism?

Un tratament pentru astigmatism care te va elibera definitv de ochelari este compus din trei elemente:

1. Pentru ca un tratament pentru astigmatism sa aiba rezultate este in primul rand necesar sa fim atenti la alimentatia noastra!

Pentru ca sa ne vindecam este esential sa avem grija la ceea ce trebuie sa mancam si, bineinteles, la ceea ce nu trebuie sa mancam. Dupa cum prea bine stii, o alimentatie sanatoasa este benefica intregului organism. Asadar, si ochii tai au nevoie de anumiti nutrienti pentru a se mentine sanatosi.

Este foarte important ca daca vrei sa aplici un tratament pentru astigmatism ca sa vezi clar din nou cu proprii ochi sa fii atent la acest prim pas. Asa ca nu mai astepta. Incepe un tratament pentru astigmatism chiar din aceasta clipa si da startul cu o masa alcatuita din legume si fructe.:)

2. Al doilea pas care contribuie la un tratament pentru astigmatism eficient este sa scapi de obiceiurile proaste si sa te concentrezi pe cele benefice sanatatii tale!

 Imbunatatirea vederii este proces continuu sidin aceasta cauza este important ca aceste obiceiuri sanatoase sa faca parte din viata ta de zi cu zi.

Asadar, considera ca acest pas face parte dintr-un tratament pentru astigmatism, insa, de asemenea, trebuie privit ca un obicei - deprindere individuală câștigată prin repetarea frecventă a aceleiași acțiuni :)

3. Un al treilea pas, care vine in completarea celorlalti pasi principali, si care te va ajuta sa-ti recapeti vederea clara intr-un timp mai scurt, sunt exercitiile oculare.

Imagineaza-ti ca tii o dieta pentru a slabi. Urmezi pasul 1, care te ajuta enorm si fara de care nu ai vedea rezultate- - o sanatate de fier si kilograme in minus, urmezi si pasul 2 - te-ai lasat de fumat si alte activitati nocive dar .. daca iti scapa pasul 3 vei vedea aceste rezultate putin mai tarziu si nu la fel de puternice.


Acum ai reteta completa pentru un tratament pentru astigmatism! Urmeaza-l si vei uita de ochelari! :)

Urmeaza si urmatoarele sfaturi ca alternativa pentru tratament la astigmatism:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu