joi, 17 iulie 2014

Tratarea astigmatismului

Un tratament natural pentru vedere inseamna vezi iar clar cu proprii ochi, fara lentile de contact sau de operatia chirurgicala de care fara indoiala ai frica.

"Ca si tratament, astigamtismul se poate corecta printr-o corectie optica, sau se poate trata chirurgical. Corectia optica se poate face cu lentile aeriene cilindirce sau sefro-cilindrice. De asemenea se poate corecta prin folosirea unor lentile de contact torice. Tratamentul chirurgical al astigmatismului se poate face cu ajutorul laserului cu excimeli si aici exista diverse metode in functie de valoarea astigmatismului, de numarul de dioptrii si de grosimea corneei. Unele din aceste metode sunt perecau, cheratectomia fotorefractiva care se poate folosi pentru astigmatisme de pana la 3 dioptrii, de asemenea metoda Lasik care poate corecta astigmatismele miopice sau hi...Tratarea astigmatismului

Poti incerca a corecta astigmatismul natural printr-un tratament natural. Forma sferica a ochiului este determinata de musculatura din jurul globilor oculari ce este formata din 6 grupuri de muschi. Inca de azi ar fi bine sa sti ce sa nu mai mananci pentru a vedea clar este evitarea treptata a produselor prajite, multi preparate, si ce contin mult zahar.

Tratarea astigmatismului si a altor vicii de refractie:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu