vineri, 18 iulie 2014

Laserul in oftalmologie | Ama Optimex

Vindecarea astigmatismului este posibila prin tratamente naturale. Cu o alimentatie incorecta, cu siguranta nu vei avea un corp.

"LASER-ul (engl. Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) exercita asupra tesuturilor vii efecte termice, fotochimice si mecanice. Oftalmologia reprezinta primul domeniu in care s-a cercetat utilizarea in scopuri terapeutice a LASER-ului (amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiatii). Si tot in oftalmologie este din ce in ce mai folosit in tratarea unor afectiuni sau in prevenirea unor complicatii, precum si in interventii cu rol estetic. Cea mai importanta indicatie o reprezinta retinopatia diabetica, complicatie grava a diabetului zaharat necontrolat, care consta in subtierea vaselor de sange de la nivelul retinei cu ruperea acestora si sangerare. In c...Laserul in oftalmologie | Ama Optimex

Pentru vindecarea astigmatismului printr-un tratament natural. Forma sferica a ochiului este formata de starea musculaturii extrinsece ce este formata din 6 grupuri de muschi. Principalul lucru care trebuie stiut atunci la alimentatie pentru a vedea clar este evitarea treptata a produselor prajite, multi preparate, si ce contin mult zahar.

Citeste si alte articole despre astigmatism:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu